US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Reise

Vietnam Reise

Vietnam Hoteller

THREELAND tilbyr et bredt utvalg av overnatting i Vietnam, fra standard hoteller til luksuriøse isolert feriesteder. Rommene har det meste bad og hotellpriser er inkludert frokost, til tross for hvor lav kategorier de er. De fleste av dem er inkludert god luft-trimmere, TV, varm dusj, te eller kaffe og komfortable møbler, unntatt i ekstern fjell. Hvis du vil ha en mer eventyrlig og fascinerende alternativet, plukke hjemlig på Nordvest og Mekong-deltaet, som også fører deg nærmere den lokale spennende liv.

Med begrensning av dette nettstedet kan vi dele våre favoritt hoteller i Superior, Første klasse og Deluxe --Hoteller. Luksuriøse feriesteder er ordnet som en del av deluxe-hoteller. Generelt, vil vi ikke oppfordre bruken av andre kategorier som er lavere enn Superior. For mer informasjon, kan du kontakte vår tur konsulenter på help@threeland.com for umiddelbar råd.

 

Deluxe-hoteller

Ved siden av utstyr tilgjengelig på første klasse hoteller, Deluxe-hotellene er omfattet av deluxe-rom, høy kvalitet hotellet, profesjonelle tjenester, utmerket engelsk-talende personale, barer, puber, flere restauranter, privat spiserom, forskjellige valg av vin og drinker, wifi og Internett-tilgang, svømmebasseng, profesjonelt spa, Fantastisk arkitektur som harmonisk egnet for miljøet. De fleste av deluxe-hoteller brukes av Threeland har privat tilgang til hver etasje eller rom kategori, wide-varierte hoteller har privat transport i hagene og shuttle-buss til flyplassen eller byens landemerker.

 

Første klasse hoteller

Første klasse og boutique hoteller, i konseptet for Threeland, må være anerkjent som 4-stjerners hoteller av regjeringen i Vietnam, som har sentral beliggenhet, stort rom, svømmebasseng eller god spa, wifi, andre interessante minst et kjøpesenter, og har safe på rommet. På de belgiske kystbyene, må første klasse hoteller være i strandbaren eller har private strender og tilbyr god sjømat. Boutique hotell (like til 3 eller 4-stjerners) kan bli funnet i de fleste av havet og hill skianlegg i Vietnam med miljøvennlig innredning og fasiliteter, men de er sjelden funnet i store byer på grunn av begrenset område.

 

Superior hoteller

Threeland bruker ordet "superior" for å angi 3-stjerners hoteller, som, til tross for antall rom, som ligger i sentrum av byen, i nærheten av et lake, en elv, en park eller en plass som gir behagelig følelser for besøkende og har god tilgang til turområder. Alle Superior hoteller anbefalt av Threeland må ha engelsk-talende personale, koselige lobby, safe, god luft, varm dusj, TV, gratis te eller kaffe i rommet, rent og komfortable fasiliteter og tilgang til internett. Unntak er ved ekstern fjell områder der gjestehus er alt du kan se etter. Threeland tur konsulenter på help@threeland.com vil gi råd om du på forhånd på disse tilfellene.

Anbefalt av:

  • Fodors
  • Lonely Planet
  • Tripadvisor
  • Travel Blog