US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Reise

Vietnam Reise

Hvem Er Threelanders

Threeland Travel er en fullt lisensiert internasjonale turoperatør under Kulturdepartementet, sport og turisme i Vietnam. Lisensen er en sertifisering av Threeland er bond på en godkjent bank for å garantere økonomisk sikkerhet i forhold til våre' avanserte betalinger samt kvaliteten på reisetjenester.

Threeland er en av noen få turoperatører i Vietnam som betaler seriøs oppmerksomhet til travel forsikringer som for gjestene. Travel ansvarsforsikring pakke med grense på skadeerstatning opp til US$ 1,000,000 garanterer en minimalisering av uforutsette skader og tap, gir en ivareta og umiddelbar hjelp for problemer oppstod under turen.

Siden 2004 Threeland Travel har startet sin virksomhet utvidelse til hele Indokina halvøya, som inneholder Vietnam, Kambodsja og Laos. Merkenavnet Threeland er beskyttet av NOIP (National Office of Industrial Property) av Vietnam. Som en profesjonell turoperatør, gjør vi forstå saker av opphavsrett og dens relevante ansvarsområder.

Siden 2009 Threeland har vært å være medlem av IATA (via Threeland North American Sales Office). Dermed er vi fullt funksjonell i å håndtere dine flybilletter, fra å sjekke tilgjengelighet sitere de beste flyprisene, gjøre reservasjoner, konfirmasjon, re-bekreftelse og så videre.

Sent i 2010, har Threeland fått eksklusiv lisens av grå linjen - verdens ledende merkevare i sightseeingturer og utflukter. Å være en grå linje Lisenstaker, er Threeland kvalifisert med et 100 år system av kvalitetskontroll, verdensomspennende nettverk med over 150 destinasjoner og profesjonell ledelse.

 

Threelands Sertifiseringer

 

 

Anbefalt av:

  • Fodors
  • Lonely Planet
  • Tripadvisor
  • Travel Blog