US TOLL FREE: 1 800 618 9829

Gray Line Vietnam
Menu
The Charming North Tour For Single Traveler Vietnam The Heritage Ways Overall Vietnam Biking

Vietnam Reise

Vietnam Reise

Den Lange Veien Opp

Tur Kode: VNH02-S
Rute : Saigon – Tay Ninh – Cu Chi – Da Lat - Nha Trang – Quang Ngai – Hoi An – Hue - Hanoi - Sapa - Halong – Hanoi
Varighet: 16 dager / 15 netter
Funksjoner: Saigon, som den mest hektiske hub, og tar imot mye mer internasjonale ankomster enn noen andre byer i Vietnam, slik at du kan finne det mye lettere å søke god flyreise til Saigon før du starter en tur i Vietnam. Kjøring langs kysten, så oppdager trinnvise historiske steder, hill feriesteder, sollys strender, gamle palasser til tribal markedet og unike Halong av alle transportmidler vil gjøre turen uforglemmelig.
Ekstensjon: Lett å få kontakt med Bangkok, Yunnan, Luang Prabang, PhnomPenh og Angkor.

 

REISERUTE

Merk: Frokost: F  /   Lunsj: L  /   Middag: M

 

Dag 1: Ankomst i Saigon (M)

Velkommen til Vietnam! Har en lett bytur med gjenforeningspalasset, postkontor, Notre Dame Cathedra, China Town, Thien Hau-pagoden og Binh Tay markedet. Overnatting i Saigon.

 

Dag 2: Saigon – Tay Ninh – Cu Chi - Saigon (F/L)

Besøk Tay Ninh, sentrum av Caodaism, en lokal sekt av buddhisme med den daglige høytidelig seremoni i tempelet. Stopp ved Tunnelene i Cu Chi, en av de få gjenværende monumenter til den voldsomme Vietnamkrigen. Middag og overnatting i Saigon.

 

Dag 3: Saigon - Dalat (F/M)

Halv dag fri i Saigon før flyturen til Da Lat, en lokal Alpine by med sine franske hytter og furuskog. Går rundt i byen hvis tid tilgjengelig. Overnatting i Da Lat.

 

Dag 4: Dalat - Nha Trang (F/L)

Besøk Da Lat inkludert sommerpalass, Tuyen Lam reservoar, Truc Lam tempel, Da Lat blomsterhage. Slik for Nha Trang gjennom pittoreske fjellovergang. Overnatting i Nha Trang.

 

Dag 5: Nha Trang (F/L)

Morgen bytur til Po Nagar Cham-tårnet og 19. århundre bygget Long Son pagode. Stopp ved et fiskevær og slappe av på stranden. Overnatting i Nha Trang.

 

Dag 6: At fritid i Nha Trang (F)

Gratis på fritid for en hel dag. Anbefalte aktiviteter: snorkling, dykking, fallskjermhopping, seiling og soling. Overnatting i Nha Trang.

 

Dag 7: Nha Trang – Quang Ngai (F/L/M)

Land overføring av Hovedvei 1 langs kysten med ruinene av Cham Nasjon, blå laguner, odd-formede steiner, gårder av velsmakende frukter og historiske steder fra den amerikanske krigen. Overnatting i Quang Ngai.

 

Dag 8: Quang Ngai - My Lai – My Son – Hoi An (F/L/M)

Fortsett nordover til Hoi An gamle byen med første stopp på minneverdig besøk på Son My Minnesmerke. Gå videre til helligdom My Son, verdensarv med Cham tårn. Overnatting i Hoi an.

 

Dag 9: Hoi An(F/L)

Utforsk Hoi An - verdensarv med besøk til Japansk bro, kinesiske forsamlingslokaler, gamle handelshus, pagoder og marked. Ta en båttur til keramikk landsby mot Cua Dai stranden. Overnatting i Hoi An.
Valgfri tur: Sykling i Hoi An til Cua Dai.

 

Dag 10: Hoian - Hue (F/L)

Forlate Hoi An til Hue -  verdensarv med stoppested på Non Nuoc Strand, Marmorfjellene og Hai Van Pass. Ettermiddag ta bytur med det kongelige citadellet, den forbudte by kongelige museum. Overnatting i Hue.

 

Dag 11: Hue - Hanoi – Tog til Lao Cai (F/M)

Båttur på Parfyme elv  til Thien Mu Pagode, graver kong Minh Mang. Flyreise til Hanoi. Kort bytur i Hanoi til tempel av litteratur, Ngoc Son tempelet, "sverd" innsjøen. Nyt en forestilling av vanndukketeater. Nattoget til Sapa rundt 21:00. Overnatter på toget.

 

Dag 12: Lao Cai - Sapa (F/L)

Utforsk fjellandskapet i Sapa med terrasserte rismarker og landsbyer i hill stammene som Dzao, Hmong berømmelse av kunsthåndverk laget av tre, sølv, broderte tekstiler og klær. Overnatting i Sapa.

 

Dag 13: Sapa – Hill stammefolk marked - Lao Cai (F/L/M)

Nyt en søndag markedet i Bac Ha av hill stammefolk av Hmong-gruppen. Besøke en landsby i nærheten, eller ta en båttur på Chay elv. Tilbake til Lao Cai for nattoget til Hanoi. Overnatter på toget

 

Dag 14: Hanoi - Halong - overnatte i båten (F/L/M)

Tidlig ankomst i Hanoi, nyte morgen aktiviteter Hanoian. Overføring til Halong - verdensarv med stopp på Bat Trang keramikk landsby. Reise på et skip bukta for å nyte tusenvis steiner, holmer og strender. Middag og overnatting på båten.

 

Dag 15: Halong - Hanoi (F/L)

Nyte soloppgangen over holmer og gå videre gjennom steiner og fiskevær å være tilbake til brygga. Lunsj underveis til Hanoi. Gratis på fritiden. Overnatting i Hanoi.

 

Dag 16: Hanoi Avreise (F/-/-)

På ferie før transfer til flyplassen for å ta avreise flyturen.

 

Reise på egen hånd ved lav ekstra kostnad, email oss på help@threeland.com å få det beste tilbud.

 

Priser: Prisene varierer avhengig av gruppens størrelse, reisetid, overnatting nivå, transport og annen service. Sjekk med oss for de beste tour priser.

Hoteller: Byen område, overlegen pakke, førsteklasses pakke, deluxe pakke.

 

Tjenester inkludert

 • Engelsktalende guider
 • Land overføring av air-con biler
 • Twin-delte rom
 • Måltider som nevnt i programmet (ingen drinker)
 • Båtturer og opptak

Tjenester ikke inkludert

 • Flybilletter (internasjonale og nasjonale) og flyplassen skatt
 • Visum til Vietnam
 • Tidlig innsjekking, sen utsjekking avgift
 • Andre måltider
 • Drinker og personlige utgifter (telefonsamtale, vaskerom, tipping etc.)
 • Alle tjenester som ikke er nevnt i programmet
Be om et tilbud

 

Vennligst kontakt oss på help@threeland.com for programmer i detaljer.

Anbefalt av:

 • Fodors
 • Lonely Planet
 • Tripadvisor
 • Travel Blog